Ξεκινήστε τώρα!

PROTOTYPO INTERNET & MEDIA - Κατασκευή ιστοσελίδων άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

Προϊόντα & Εφαρμογές

ΔΥΝΑΜΙΚΟ WEBSITE - Joomla!™

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

joomla

 

 

 Η κατασκευή ενός δυναμικού website με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) Joomla!™ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του απλού ιδιώτη ή μικρού επαγγελματία, μέχρι και τις ανάγκες ενός συλλόγου, μιας μεγάλης επιχείρησης, ενός Φορέα ή ενός Οργανισμού.

Παρέχει ένα ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που λειτουργεί με βάση δεδομένων για την δυναμική διαχείριση του περιεχομένου (συχνές και συνεχείς προσθήκες και αλλαγές στο περιεχόμενο), εύκολα και γρήγορα με μία μικρή στοιχειώδη βασική εκπαίδευση μειώνοντας έτσι τα έξοδα συντήρησης.

Περισσότερα...

FLASH ANIMATED WEBSITE

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

flash

 

 

 
Η τεχνολογία Flash είναι μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνολογίες σχεδίασης και κατασκευής αλληλεπιδραστικών εφαρμογών και ιστοσελίδων. Οι ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί με την τεχνολογία αυτή είναι ξεχωριστές σε σχεδίαση και λειτουργικότητα. Μπορούν να διαθέτουν γραφικά με κίνηση (animation) και ήχο και έτσι είναι πιο ζωντανές και εντυπωσιακές με αποτέλεσμα συχνά να προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες. Κύριο γνώρισμα των ιστοσελίδων flash είναι τα πρωτότυπα οπτικοακουστικά εφέ και η πληθώρα δυνατοτήτων προκειμένου να προωθηθούν αποτελεσματικά με κάθε σύγχρονο μέσο ένα προϊόν ή μια επιχείρηση.

Περισσότερα...

E-SHOP - osCommerce™

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

oscommerce

 

 

 

 


Τα λειτουργικά έξοδα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) είναι μηδαμινά, ενώ οι πωλήσεις του μπορούν ακόμα και να ξεπεράσουν τις πωλήσεις του πραγματικού καταστήματος.

To πακέτο απευθύνεται σε όσους θέλουν είτε να δημιουργήσουν εξ'αρχής ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είτε να επεκτείνουν το είδη υπάρχον κατάστημά τους δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες τους να ενημερώνονται και να αγοράζουν τα προϊόντα τους 24 ώρες επί 365 μέρες τον χρόνο online μέσω διαδικτύου.

Περισσότερα...

WEB PORTAL - VORTAL Joomla!™

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

 

 

 


Web Portal είναι μια ιστοσελίδα που χρησιμεύει ως πύλη σε άλλους προορισμούς ή δραστηριότητες στο Διαδίκτυο. Ο σκοπός της είναι να καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε οτιδήποτε θέλουν να βρούν on-line και να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες και εφαρμογές όπως δωρεάν υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, online chat & forums, καταλόγους και οδηγούς αγορών, εξατομικευμένες ειδήσεις, ηλεκτρονικές αγορές, εφαρμογές αναζήτησης, ψηφιακές εκδόσεις, διαδραστικές και πολυμεσικές εφαρμογές, εφαρμογές ανάπτυξης κοινότητας - μελών & κοινωνικής δικτύωσης, συστήματα blogging κ.α.

Περισσότερα...

FLASH INTRO

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

 

 

 


Τα Flash Intro είναι μια ταινία με κινούμενα γραφικά, ήχο και βίντεο κατά επιλογή, τα οποία συνήθως τα χρησιμοποιούμε για να παρουσιάσουμε ένα ιστότοπο. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και για οποιοδήποτε άλλο μήνυμα νομίζετε εσείς ότι χρειάζεται μια δυναμική παρουσίαση.

Τα flash intro είναι ένας έξυπνος τρόπος για να προσθέσετε κίνηση χωρίς να υπερφορώσετε τον ιστοτόπο σας. Απλα βάζετε ένα εισαγωγικό flash intro το οποίο οδηγεί στον ιστοτόπο σας και το οποίο ο χρήστης μπορεί να απφύγει αν το επιθυμεί και να μπεί στον ιστοτόπο σας απευθείας.

Περισσότερα...

Βρίσκεστε εδώ: Home Προϊόντα & Εφαρμογές