Ξεκινήστε τώρα!

PROTOTYPO INTERNET & MEDIA - Κατασκευή ιστοσελίδων άμεσα, γρήγορα και οικονομικά.

Επαγγελματικό Cloud Web Hosting για μέγιστες επιδόσεις και αξιοπιστία!
 

HOSTING PLAN
MyNET HOME
 Τεχνικά χαρακτηριστικά
     Control Panel To Plesk είναι το πιο γνωστό σύστημα διαχείρισης πακέτων φιλοξενίας με εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον διαχείρισης με το οποίο μπορείτε να ανεβάσετε το site σας, να δείτε τα πλήρη στατιστικά σας να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς email σας να προσθέσετε έξτρα εφαρμογές κλπ
     Χώρος δίσκου Ο χώρος που καταλαμβάνουν στον server τα αρχεία, τα email και οι σελίδες σας. Ένα μέσο δυναμικό web website δεν ξεπερνά τα 500ΜΒ
     Κίνηση δεδομένων Η ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται από το site σας στους επισκέπτες σας ανά μήνα.
     Φιλοξενούμενα sites Το πακέτο σας, μπορεί να φιλοξενήσει συγκεκριμένο αριθμό domain. Δηλαδή, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε, θα μπορείτε να φιλοξενήσετε από 1 εώς και 4 website με ένα λογαριασμό.
     Βάσεις δεδομένων MySQL Η βάση δεδομένων είναι απαραίτητη για την λειτουργία του Δυναμικού σας website , e-shop αλλά και άλλων διαδικτυακών εφαρμογών.
     Λογαριασμοί e-mail Εάν το domain σας είναι το todomainmou.gr ,τότε μπορείτε να ανοίξετε μέσω του συστήματος διαχείρισης, εώς και άπειρα email της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. , τα οποία μετά θα πρέπει να συγχρονίσετε με τον υπολογιστή σας ή του κινητού - tablet σας, μέσω κάποιας εφαρμογής e-mail (outlook, windows live mail κ.α.)
    Datacenter Το datacenter που χρησιμοποιούμε για την φιλοξενία των server μας, βρίσκεται στην Ελλάδα στο δίκτυο της Otenet, σχεδιασμένο με βάση τα τελευταία διεθνή standards και όλος ο εξοπλισμός είναι enterprise class της HP, με πλήρες high availability (HA) σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας ασύγκριτες επιδόσεις, εγγυημένη σταθερότητα και 100% uptime.
    Cloud Hosting Η ποιό πρόσφατη τεχνολογία στον χώρο του web hosting με τελευταίας γενιάς HP cloud servers που διαμοιράζονται τα δεδομένα κάτι που δίνει μεγάλη ευελιξία στο σύστημα και μέγιστες αποδόσεις σε χώρο, traffic, CPU κλπ.
     Δίκτυο Οι server μας χρησιμοποιούν το δίκτυο της OteNet. Αυτό σημαίνει για τον τελικό χρήστη μέγιστη ταχύτητα και πολύ μικρό ping.
     Hardware-Network Uptime Εγγυώμαστε ότι οι web server μας, θα είναι κατά 100% διαθέσιμοι. Η εγγύηση αυτή, περιλαμβάνει λάθη hardware και δικτύου.
     Λογαριασμοί FTP Μπορείτε να δημιουργήστε Unlimited λογαριασμούς FTP για να μπορείτε να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας.
     Online Filemanager Μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας μέσα από περιβάλλον web του PLESK control panel.
     E-mail Antivirus (POP3) Όλοι οι λογαριασμοί σας ελέγχονται για ιούς με αποτελεσματικά και ενημερωμένα αντιβιοτικά.
     Στατιστικά κίνησης Αναλυτικά καθημερινά  στατιστικά κίνησης του λογαριασμού σας και επισκεψιμότητας των σελίδων σας.
     Εγγύηση 60 ημερών Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την φιλοξενία σας μέσα στο διάστημα των 60 ημερών, σας επιστρέφουμε άμεσα ολόκληρο το κόστος του πακέτου σας.
 
BASIC
LINUX™ - PLESK™
 €33/έτος
 
 500MB
 1GB/μήνα
 1
 1
 2
 Ελληνικό
 
 Otenet & Cyta
 100%
 Unlimited
 
 
 
 
 
ADVANCE
LINUX™ - PLESK™
 €65/έτος
 
1GB
Unlimited
 2
 Unlimited
 Unlimited
 Ελληνικό
 
 Otenet & Cyta
 100%
 Unlimited
 
 
 
 
ENTERPRISE
LINUX™ - PLESK™
€149/έτος
 
 Unlimited
 Unlimited
 4
 Unlimited
 Unlimited
 Ελληνικό
 
 Otenet & Cyta
 100%
 Unlimited
 
 
 
 

 

Όλα τα πακέτα myNet Home περιλαμβάνουν:

Unlimited Sub Domains .htaccess Support
E-mail Auto-Responders Apache Module mod_rewrite
E-mail Forwarding PHP Mail Function
E-mail Aliases Accounts File & Folder Permissions
E-Mail Mailing Lists Adobe® Macromedia® Flash
  Flash Video & Audio Streaming
Web Admin – phpMyAdmin AJAX Control Toolkit Compatible
My-SQL Databases Users Supports jQuery Script & Plug-in
Custom ERROR Pages Wireless Application WAP/ WML
Password Protected Directories Perl Scripting Support
DNS Records Editor CGI with Custom Mapping
Custom Redirect URL Adobe® Dreamweaver Support
Data Transfer & Traffic Stats  
Detailed Bandwidth Stats Shared SSL
Backup Manager Access FREE SSL Private Folder
  Daily Server Data Backups
HTML / CSS / DHTML / XML / Javascript 24/7-365 Days Server Up-Time Monitoring
Supports PHP5.x 24/7-365 Days Network Up-Time Monitoring

 

Datacenter στην Ελλάδα

Oι server μας βρίσκονται  σε ελληνικό cloud datacenter, στο δίκτυο του OTE. Αυτό μπορεί και δίνει μέγιστη ταχύτητα και άριστο uptime δικτύου.

Ο σχεδιασμός του datacenter έχει γίνει σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή standards και όλος ο εξοπλισμός είναι enterprise class της HP, με πλήρες high availability (HA) σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας ασύγκριτες επιδόσεις, εγγυημένη σταθερότητα και 100% uptime.

Τι είναι οι cloud servers;

Η Cloud φιλοξενία είναι μία web hosting υπηρεσία που προέρχεται από μια ομάδα servers που είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους για την αύξηση των χαρακτηριστικών τους Αυτοί οι συνδεδεμένοι servers αναφέρονται ως «σύννεφο» και επιτρέπουν σε κάθε χρήστη να χρησιμοποιήσει τους πόρους από όλους τους server μαζί.
Τα δεδομένα διαμοιράζονται σε όλους τους server κάτι που δίνει μεγάλη ευελιξία στο σύστημα και μέγιστες αποδόσεις χωρίς περιορισμούς σε χώρο δίσκου, traffic, CPU κλπ.

H ταχύτητα επεξεργασίας, η ενέργεια, η μνήμη, και οι σκληροί δίσκοι είναι κοινόχρηστα. Οι server που αποτελούν cloud, μπορούν εύκολα να προστεθούν ή να αφαιρεθούν σε ένα σύστημα και το καλύτερο για τον χρήστη,  είναι ότι αν πέσει ένας από τους server,  μπορεί να χρησιμοποιειθεί εναλλακτικά κάποιος άλλος, χωρίς να υπάρχει downtime!

Τι είναι το hosting;

Για να εμφανίζεται το website σας στο Internet, θα πρέπει τα αρχεία σας να φιλοξενούνται σε κάποιον web server, ο οποίος συνδέεται στο Internet με μεγάλη ταχύτητα και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Στην PROTOTYPO, οι server αυτοί στεγάζονται σε ελληνικό datacenter που σημαίνει ότι πετυχαίνουμε τις μέγιστες ταχύτητες για τους Έλληνες χρήστες και είναι τοποθετημένοι στο δίκτυο Otenet.

Γιατί να επιλέξω ελληνικό hosting;

Οι server που βρίσκονται σε ελληνικό datacenter και στο δίκτυο του OTE αποδίδουν μέγιστη ταχύτητα (εώς και πέντε φορές μεγαλύτερη από ξένα δίκτυα) και άριστο uptime δικτύου.

Η διασύνδεση του data center με τον ΟΤΕ, επιτυγχάνεται με ιδιόκτητο κύκλωμα οπτικών ινών 2N, διπλής όδευσης και διπλής εισαγωγής, με συνολικό εύρος προς το internet 1Gbit.

H γεωστρατηγική θέση του data center, σε συνδυασμό με την άψογη υλικοτεχνική υποδομή του ΟΤΕ, εξασφαλίζει την ιδανικότερη διασύνδεση από το κέντρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης προς την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του ελληνικού παρόχου φιλοξενίας επίσης είναι ότι ο Έλληνας χρήστης μπορεί να επικοινωνησει με την εταιρία μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω τηλεφώνου και να μιλήσει ελληνικά...

Βρίσκεστε εδώ: Home Web Hosting